Breaking News

Ο Αλέξης Παππάς στο «Εξομολογητήριο»: «Θα ήθελα να βγω για δείπνο με την Κατερίνα Καινούργιου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξης Παππάς φιλοξενήθηκε στο «After Dark» και μίλησε για όλα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Εξομολογητήριο, όπου ήταν αποκαλυπτικός.

«Έφυγα από το Παρίσι για να πάω στη Νέα Υόρκη, για να γνωρίσω μία κοπέλα που μιλούσαμε μέσα από το Facebook. Δεν έμαθα ποτέ αν άξιζε τον κόπο γιατί με κορόιδεψε. Μιλούσαμε για αρκετούς μήνες. Έκανα ταυτοποίηση φωτογραφίας στο Google και τελικά ανακάλυψα ότι δεν ανήκε στην κοπέλα που μιλούσα. Ήταν η φωτογραφία μίας Βραζιλιάνας χορεύτριας! Στη Νέα Υόρκη θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς για δουλειά στα πλαίσια του μόντελινγκ, αλλά έκανα το ταξίδι ένα μήνα νωρίτερα για να τη συναντήσω», αποκάλυψε ο  Αλέξης Παππάς 

Με ποια Ελληνίδα της showbiz θα περνούσε την τέλεια βραδιά; «Είμαι πολύ περίεργος να δω σε ένα dinner πώς θα εξελισσόταν τα πράγματα με την Κατερίνα Καινούργιου. Θέλω να ανακαλύψω τι είναι αυτό που έχει μέσα στο μυαλό της, δεδομένου ότι με έχει δει στο Survivor και στο "The Bachelor" και έχει διφορούμενες απόψεις. Όσο ήμουν στο Survivor είχε εντελώς αρνητική άποψη για μένα, αλλά μετά άλλαξε γνώμη, με είδε διαφορετικά. Έχω πάει καλεσμένος στην εκπομπή της, τη συμπαθώ πολύ. Μου αρέσει σαν γυναίκα, είναι όμορφη».

«Οι 3 διάσημες Ελληνίδες που θα ήθελα να με διεκδικήσουν στο "The Bachelor" είναι η Ναταλία Γερμανού, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Σίσσυ Χρηστίδου!», είπε, μεταξύ άλλων, στον Θέμη Γεωργαντά.

Δείτε το βίντεο του Open.