Breaking News

Στηβ Μιλάτος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την καταγγελία - «Φοβάμαι, θα πρέπει να ζήσω μ' αυτό» - Τι λέει η 21χρονη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο Στηβ Μιλάτος μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Στηβ Μιλάτος είχε συλληφθεί, μετά από καταγγελία για βιaσμό που έκανε εις βάρος του στη Ρόδο μία 21χρονη Βρετανίδα. Το βράδυ της Παρασκευής, το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι «Big Brother» είχε κάνει την πρώτη  ανάρτηση στο Instagram μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

Το πρωί του Σαββάτου, παρουσιάστηκαν οι πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Ο Στηβ Μιλάτος είπε, όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται μετά την αποφυλάκισή του:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος και νιώθω δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει. Η απάντησή μου είναι ότι: Εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να αφεθώ ελεύθερος, αυτό σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής και ο εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά. Τα στοιχεία είναι υπέρ μου και αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω.

Δεν μίλησα με την κοπέλα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι απαραίτητο να δίνω το παρών σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, για ένα χρονικό διάστημα μόνο. Δεν μπορώ να φύγω και στο εξωτερικό κιόλας. Συζητάμε για να πάψει, απλά για την αρχή και το τυπικό του νόμου πρέπει να γίνει αυτό.

Θα πάω στη δουλειά μου κανονικά. Η ζωή μου δεν θα αλλάξει για ένα γεγονός το οποίο, είναι λάθος. Η μητέρα μου με πήρε μία αγκαλιά, ήταν δίπλα μου από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για μένα. Όταν σε έναν άνθρωπο του κολλάνε μία ρετσινιά, αυτό μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή.

Θα είμαι πιο συγκρατημένος την επόμενη φορά που θα θελήσω να προσεγγίσω ένα κoρίτσι. Λογικό δεν είναι να μου έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα όλο αυτό; Φοβάμαι αρκετά, θα πρέπει να ζήσω μ' αυτό».

Η 21χρονη Βρετανίδα είπε από την πλευρά της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την καταγγελία της και την αποφυλάκισή του:

«Ήρθα στην Ελλάδα για να διασκεδάσω την αποφοίτησή μου από το πανεπιστήμιο με τις φίλες μου. Αυτό που μου συνέβη, να μην συμβεί ποτέ σε καμία γυναίκα. Δεν ξέρω πώς να νιώσω γι' αυτό και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θέλω μόνο για να δικαιωθώ και δεν ζητώ τίποτα από τον κατηγορούμενο. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έβγαινα για ποτό με τις φίλες μου και θα τραυματιζόταν όλη μου η ζωή. Άλλο το φλερτ, άλλο ο έpωτας κι άλλο το βίαιο σeξ. Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι ότι: υπάρχει βιaσμός ακόμα και στην περίπτωση του αιφνιδιασμού και δεν αντιστάθηκα καθόλου στη σωματική βία του δράστη».

Επίσης, ο δικηγόρος της 21χρονης, ο Ιωάννης Κοκκινογένης τόνισε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή του Mega:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία της υπόθεσης.  Ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και όχι απλά ελεύθερος. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση και να δούμε την εξέλιξη... Η ιατροδικαστική εξέταση παραγγέλθηκε μόνο για την πράξη του βιaσμού και όχι για την απόπειρα αυτοκτονίας της 21χρονης».

Δείτε το βίντεο του Mega.