Breaking News

Ray Liotta: Συντετριμμένη η αρραβωνιαστικιά του μετά τον ξαφνικό θάνατό του (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συντετριμμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη καταγράφηκε η αρραβωνιαστικιά του Ray Liotta, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών.

Ο Ray Liotta, γνωστός για το ρόλο του στην ταινία «Goodfellas» (Τα καλά παιδιά) του Martin Scorsese, πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας «Dangerous Waters»...

Ο Αμερικανός ηθοποιός άφησε πίσω του την αρραβωνιαστικιά του Jacy Nittolo και την κόρη του Karsen, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Michelle Grace. Η Jacy Nittolo έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της.

Η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες, στις οποίες η Jacy Nittolo δείχνει συντετριμμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη.


Η 47χρονη αρραβωνιαστικιά του επέστρεψε χθες (Παρασκευή) στο Λος Άντζελες, συνοδευόμενη από βοηθούς που μετέφεραν μεγάλα μπουκέτα λουλούδια. Η Jacy Nittolo βρισκόταν μαζί με τον ηθοποιό.


Δύο νύχτες πριν πεθάνει, ο Liotta φωτογραφήθηκε να δειπνεί μαζί της σε ένα πολυτελές ψητοπωλείο στη Δομινικανή Δημοκρατία.


«Είχαμε την τύχη να φιλοξενήσουμε τον Ray για δείπνο το βράδυ της Τρίτης. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και ταλαντούχος ηθοποιός που θα λείψει. Οι φίλοι σου στο εστιατόριο Naca'n θα σε θυμούνται με αγάπη. Rest in Peace», έγραψαν οι ιδιοκτήτες στα social media.

Η Jacy Nittolo εθεάθη να μπαίνει στο σπίτι του στο Pacific Palisades, στο Λος Άντζελες, που αγόρασε ο Liotta το 2003, έχοντας πουλήσει το προηγούμενο σπίτι του - σύμφωνα με πληροφορίες - στην Britney Spears.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2020, ήρθε κοντά στην πρώτη καραντίνα και αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Τότε ο ηθοποιός είχε γράψει στο Instagram: «Οι ευχές των Χριστουγέννων πραγματοποιούνται. Ζήτησα από την αγάπη της ζωής μου να με παντρευτεί και δόξα τω Θεώ μου είπε ναι!».