Breaking News

Σοφιάννα Αβραμάκη: «Η φήμη για μένα και τον Άρη ήταν προσβλητική, η Μαρία Αντωνά τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Σοφιάννα Αβραμάκη. Η πρώην παίκτρια του Survivor είπε, μεταξύ άλλων:

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί, πρώτα απ' όλα, είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Οπότε, βγαίνοντας από το παιχνίδι έκρινα και δικές μου συμπεριφορές. Σε κάποιες καταστάσεις ίσως δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι. 

Όσο συζητιόταν στον έξω κόσμο η φήμη περί ειδυλλίου μου με τον Άρη Σοϊλέδη, εμείς "κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου". Μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς λέγεται πίσω από την πλάτη μας, συμπεριφερόμασταν όλοι φυσιολογικά. Στη συνέχεια διαταράχθηκαν οι ισορροπίες γιατί κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία φήμη, η οποία ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική, τόσο για μένα όσο και για τον Άρη, όπως και για τη Μαρία Αντωνά.

Θεωρώ ότι η Μαρία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί - όταν έχεις μια σχέση η οποία προβάλλεται, είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου - φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε...

Υπάρχει ένα "κενό" στους τηλεθεατές, όπου συζητήσαμε έντονα και με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και με όλη την ομάδα.... Ο Κωνσταντίνος είπε ότι αυτό που έκανε ήταν στα πλαίσια του τρολ...».