Breaking News

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Αλέξης Κούγιας με αποκάλεσε... αμόρφωτο καραγκιόζη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια. Στη συνέχεια η  Άννα Ζηρδέλη ανέφερε ότι ο Αλέξης Κούγιας και ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκαν τυχαία.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν ευγενεστάτος, του είπε "καλημέρα" κι εκεί ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος, έξω από την Αίθουσα 2», τόνισε η Άννα Ζηρδέλη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στην Έλενα Πολυκάρπου, που επικοινώνησε μαζί του: «Συναντηθήκαμε στο διάδρομο, του είπα "καλημέρα" και μου έκανε μία οξύτατη επίθεση, ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Του είπα "καλημέρα" - εγώ είμαι ευγενικός άνθρωπος, δεν κρατάω κακίες - και μου έκανε αμέσως επίθεση. Δε μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τα λόγια του. Του είπα "Λέτε εμένα αμόρφωτο, που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;"... Δεν θα κινηθώ νομικά, δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αν θέλει εκείνος να με στείλει στα δικαστήρια, θα τα βρούμε...».