Breaking News

Σ. Αβραμάκη: «Τα λεγόμενα του Εμμανουήλ ήταν στα πλαίσια του τρολ - Η Μ. Αντωνά ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπός της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφιάννα Αβραμάκη, που συναντήθηκε με τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, είπε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»:

«Aυτή η φήμη (σ.σ. περί ειδυλλίου με τον Άρη Σοϊλέδη) ήταν άκρως άτοπη, άκρως άστοχη. Ήταν κακό εκ μέρους του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα πράγματα. Ήταν και πάρα πολύ κακό το γεγονός ότι έλεγε όλα αυτά, έφευγε από την προσωπική του συνέντευξη και ερχόταν στην καλύβα, με αγκάλιαζε, μου έφτιαχνε τα μαλλιά και γενικότερα έδειχνε όλα αυτά τα οποία δεν πίστευε με τα λεγόμενα που έδειχνε στις συνεντεύξεις του.

Εγώ ενημερώθηκα από τον Άρη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ σε αυτό το άκουσμα, ασυναίσθητα μπήκα πρώτα στη θέση της κοπέλας του Άρη, της Μαρίας, γιατί ξέρω ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δεν νομίζω ότι δώσαμε τροφή για λεία, οπότε τα στόματα έκλεισαν από τη δική μας συμπεριφορά.

Αμέσως μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο και μας ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο του τρολ. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι στην πραγματικότητα, απλά τα είπε έτσι για να γελάσουμε...

Την πρώτη έξοδο στην Αθήνα την έκανα με τη Μαρία. Μου άνοιξε την αγκαλιά της, ήταν πάρα πολύ δεκτική στο να συναντηθούμε. Δεν με ρώτησε τίποτα για τον Άρη, ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπός της. Δεν περίμενε εμένα να της εξηγήσω ποιος είναι ο Άρης, οπότε κινηθήκαμε σε μία πάρα πολύ φιλική συζήτηση. Η σχέση αυτή συνεχίζεται και έχουμε μία πάρα πολύ καλή επαφή και σχολιάζουμε όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι».