Breaking News

Στηβ Μιλάτος: Ο δικηγόρος του μίλησε για τη σύλληψή του μετά από καταγγελία για βιaσμό - «Είναι αθώος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Στηβ Μιλάτος είναι το μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι «Big Brother», που συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιaσμό που έκανε εις βάρος του στη Ρόδο μία 21χρονη Βρετανίδα... Ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Επειδή βρισκόμαστε στη φάση, πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία.

Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρξε κάποια εpωτική επαφή συναινετική και μέχρι εκεί. Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική έρευνα αυτή τη στιγμή, που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω.

Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας, αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι' αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος... Από την αρχή, εγώ δεν είπα ποτέ ότι υπάρχει οικονομικό κίνητρο από την πλευρά της καταγγέλλουσας...

Ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δε νομίζω ότι στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Θεωρώ ότι είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο».

Δείτε το βίντεο.