Breaking News

Survivor: Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο συμβούλιο, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor της Κυριακής.

Νωρίτερα, οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο κατάφεραν να επικρατήσουν οι Μπλε.


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μεταφέρει τις... πικάντικες εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο, αυτή τη φορά έκανε λόγο για ειδύλλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τους οποίους χαρακτήρισε... «το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής».


Στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οριστική αποβολή από το Survivor του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος είχε κινηθεί απειλητικά κατά του Τάκη Καραγκούνια.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε ότι δεν πείθεται από τη «σχέση» του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τονίζοντας ότι ο ένας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον άλλον.

Επίσης, έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη.

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι ψήφισαν και ανέδειξαν πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία δήλωσε αδικημένη από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη, με αφορμή κυρίως τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τις ψήφους που πήρε κατά την προηγούμενη διαδικασία αποχώρησης.

Δείτε τα βίντεο.