Breaking News

Survivor: Το πρώτο έπαθλο φαγητού μετά τη νέα μίξη των ομάδων - Η ανακοίνωση για τον αγώνα με τους All Star της Τουρκίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου  λόγω προβλήματος υγείας και τη νέα μίξη των ομάδων, οι Κόκκινοι και οι Μπλε διεκδίκησαν το έπαθλο φαγητού.

Την νέα μπλε ομάδα αποτελούν οι: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τη νέα κόκκινη ομάδα αποτελούν οι: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

Στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό η νέα μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη σε αγώνα μπαράζ. Τον τελευταίο πόντο στους Μπλε χάρισε η Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες της.


Μετά το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες: «Θέλω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Αύριο, θα έχουμε έναν μεικτό αγώνα με τους All Star της Τουρκίας για ένα συγκλονιστικό έπαθλο».