Breaking News

Χαμός στο Survivor: «Ηλίθια, κακομαθημένη» - «Ποντικομαμή!» - «Σίχαμα, ε σίχαμα...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, το οποίο ήταν γεμάτο εντάσεις, οι Μπλε και οι Κόκκινοι συναντήθηκαν σε έναν διαφορετικό αγώνα.

Η κόκκινη ομάδα έχει αποδεκατιστεί, καθώς τρεις παίκτες δίνουν "μάχη" με το βακτήριο, που ταλαιπωρεί την υγεία τους. Συγκεκριμένα, προβλήματα αντιμετωπίζουν η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Στο αγώνισμα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εκνευρίστηκε από τη στάση των συμπαικτών του και κάθισε στον πάγκο της αντίπαλης κόκκινης ομάδας!

Οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με κλειστά τα μάτια, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Οι Μπλε κέρδισαν, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου - που πήρε τον τελευταίο πόντο - να πετάει τη μάσκα της στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, προκαλώντας την έκρηξη του τελευταίου, που στεκόταν στο πλευρό των αντιπάλων.

«Ηλίθια, κακομαθημένη!... Είσαι ξεφτίλα...», είπε ο Κωνσταντίνος στην Ασημίνα. Στην αντιπαράθεσή τους παρενέβη και ο Νίκος Γιάννης, με τον Κωνσταντίνο να τον αποκαλεί «ποντικομαμή!».

«Σίχαμα, ε σίχαμα! Να φύγεις από δω πέρα και να μην ξαναγυρίσεις!», του απάντησε στη συνέχεια ο Νίκος Γιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ωστόσο, ο Σπύρος ξάφνιασε τους πάντες όταν  υπερασπίστηκε τον Κωνσταντίνο, ενώ ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Άρη Σοϊλέδη.

Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι «Πες το Αλλιώς», στο οποίο νίκησαν οι Κόκκινοι και στη συνέχεια απόλαυσαν λαχταριστά τιραμισού.

Δείτε τα βίντεο.