Breaking News

Αθηναΐς Νέγκα: «Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Ελένη» έκανε δηλώσεις η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη λεύκη και στον σύζυγό της. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εξομολογήθηκε:

«Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα, με το οποίο δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα. Τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει λίγο, αλλά όχι απόλυτα. Ακόμα και τώρα στο δρόμο σε κοιτάζει κάποιος και προσπαθεί να καταλάβει αν έχεις καεί ή αν έχεις πάθει κάτι.

Οι περισσότερες συνεντεύξεις που κάνω είναι για τη λεύκη. Με ρωτάνε δύο πράγματα... "Έχετε λεύκη;" και "Ο άντρας σας είναι νεότερος;". Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει για μένα, είναι μόνο αυτό...

Μέχρι στιγμής νομίζω ότι ψιλοπερνάει η διαφορά ηλικίας που έχω με τον σύζυγό μου. Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45, θα είναι πρόβλημα. Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος γιατί σκέφτεσαι ότι "Εγώ μεγαλώνω, βλέπω τα σημάδια επάνω μου, άρα θα τα βλέπει κι αυτός".

Τον αποκαλώ "τυχερό σύζυγο" στο Instagram γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που... είναι λίγο σκληρή, με τσακωμούς. Είμαι φοβικά ανεξάρτητη, δεν δένομαι πολύ με καταστάσεις, δουλειές και ανθρώπους. Είμαι έτοιμη να φύγω. Νομίζω, ωριμάζοντας, κάτι συμβαίνει μετά τα 40... Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου...».

Δείτε στο βίντεο του Mega όσα είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.