Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μανίκα (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου πενθεί ο Γιώργος Μανίκας. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από stories του στο Instagram.

O Γιώργος Μανίκας περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παππούς του. «Σήμερα κοιμήθηκε στον ύπνο του ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος στον κόσμο! Ο παππούς, πατέρας, μέντορας και κολλητός μου!!! Είμαι τόσο τυχερός και ευγνώμων που σε είχα για τόσα χρόνια δίπλα μου!!!. Σ' αγαπώ», ανέφερε σε story του ο παρουσιαστής και μοντέλο.


Επίσης, δημοσίευσε κι ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον ίδιο να χορεύει μαζί με το γιο του και τον παππού του.


Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Γιώργος Μανίκας είχε κάνει μία συγκινητική ανάρτηση για... «τους Γιάννηδες της καρδιάς και της ζωής του».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τότε: «Εσείς που δεν ανέχεστε τους δικούς σας ηλικιωμένους, που έχετε μέσα ή δίπλα στο σπίτι σας. Εσείς που αγανακτείτε με το ένα πιάτο φαγητό που τους προσφέρετε… Εσείς που θέλετε πολλές φορές, όντως, να τους ξεφορτωθείτε έτσι απλά με μια κουβέρτα… μην ξεχάσετε πετώντας τους από τη ζωή σας, να κρατήσετε την κουβέρτα! Σίγουρα θα σας χρειαστεί όταν και οι ίδιοι φτάσετε στη δική τους θέση».