Breaking News

Ε. Φίλιππα: Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και ο... Π. Σκαρτσολιάς - «Παντρεύτηκα τον μπαμπά του, δυστυχώς πέθανε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε η Ελένη Φίλιππα, η οποία είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», στην οποία είχε υποδυθεί τη δικηγόρο Έλλη Ρούσσου.

«22 χρόνια μετά, το "Κωνσταντίνου και Ελένης" παίζει συνέχεια... Υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε μία σκηνή γιατί γελούσαμε συνεχώς. Η Ελένη Ράντου ήταν μεγάλος "χάχας", την έπιαναν τα γέλια. Αυτό συνέβαινε συχνά. Η Έλλη Ρούσσου, που υποδυόμουν, είναι πραγματικό πρόσωπο. Είναι γνωστή δικηγόρος. Με βλέπει στο δρόμο και μου λέει πως έχει γίνει ρεζίλι. Κάποιοι είχαν πάει στο γραφείο της και νόμιζαν ότι θα δουν εμένα! Ο κόσμος με ρωτάει αν είμαι δικηγόρος... Ο ρόλος μου δεν με βοήθησε στη μετέπειτα πορεία, δεν είχα προτάσεις», είπε η Ελένη Φίλιππα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πάρη Σκαρτσολιά, που είναι ο γιος του συζύγου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή του Open:

«Τον Πάρη Σκαρτσολιά τον συνάντησα, όταν γνώρισα τη μαμά του. Είχαν έρθει να με δουν σε μία παράσταση. Είχα καλέσει τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος είδε τον Πάρη και με ρώτησε "Τίνος είναι αυτό το παιδάκι; Θα μου το δώσει ο μπαμπάς του (για το "Καφέ της Χαράς");... Ο Πάρης ήταν ένα κουκλάκι... Μετά παντρεύτηκα με τον μπαμπά του, ο οποίος, δυστυχώς, πέθανε τον Αύγουστο που πέρασε. Ήταν μεγάλο σοκ και για μένα και για τον Πάρη. Τον νιώθω σαν δικό μου παιδί».