Breaking News

Έγινε μαμά για δεύτερη φορά η Πέννυ Μπαλτατζή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πέννυ Μπαλτατζή, καθώς καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η Πέννυ Μπαλτατζή και ο φωτογράφος Χρήστος Τζούτης παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2016 και τον Οκτώβριο του 2019 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Κάρολος, μετά από τέσσερις άτυχες εγκυμοσύνες.

Τον Ιανουάριο του 2022, η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και λίγους μετά, τον Απρίλιο, αποκάλυψε ότι περιμένει κoριτσάκι...

Η Πέννυ Μπαλτατζή γέννησε την κορούλα της, ενώ ανέφερε σε stories που έκανε στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο:

«Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό. Είναι 'μαχίμι". Βγήκε κι αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος.

Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου. Κι εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν μες στο κoρμάκι μου... Όλα καλά, νιώθω δυνατή. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά. Θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου, που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές... Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλους, όσο πιο σύντομα μπορέσω...».