Breaking News

Δ. Ουγγαρέζος: «Η συναισθηματική μου ζωή είναι... πάτος, πιστεύω ότι έχω φάει κατάρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Δευτέρας, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την αλλαγή «στέγης» της επιτυχημένης ραδιοφωνικής του εκπομπής και τη θέση που έχει πλέον η τηλεόραση στη ζωή του,  ενώ ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής του πορείας.

Μεταξύ άλλων, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκε στις φορές που έπεσαν στο κενό οι προσπάθειές του να παρουσιάσει στην τηλεόραση ένα δικό του project, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν με παίρνει άλλο να κάνω τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο. Γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος».

Επίσης, μίλησε για την προσωπική του ζωή και την επιθυμία του για δημιουργία οικογένειας. «Η συναισθηματική μου ζωή είναι "πάτος". Έχω βγει με κοπέλες κι έχω υπάρξει με κοπέλες για δύο τρεις μήνες, αλλά δεν ευοδώθηκε. Είναι πολύ δύσκολη φάση, πιστεύω ότι έχω φάει κατάρα... Όταν είχα χωρίσει με την Ιλένια (Ουίλιαμς) το ήθελα... Φέτος, ένιωσα μόνος...», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε τη συνέντευξη.