Breaking News

Ε. Βολιώτη: Οι δηλώσεις της Σταρ Ελλάς για την καταγγελία στον πρώην σύντροφό της - «Με έχει χτυπήσει πολλές φορές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την καταγγελία που έκανε για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος του πρώην συντρόφου της μίλησε η Ειρήνη Βολιώτη. Η Σταρ Ελλάς 2022 είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

«Το σκηνικό ξεκίνησε από τα καλλιστεία. Aναστατώθηκα με το όλο σκηνικό, ευτυχώς ήταν εκεί ο κ. Νίκος για να τον πάρει από εκεί. Ήταν πολύ αγχωτικό, με προσέβαλε μπροστά στον κόσμο, τους γονείς και τον πατέρα μου... Φτάσαμε στο σταθμό Λαρίσης, όπου τον απείλησα ότι θα τον δώσω στην αστυνομία.

Η αστυνομία δεν πρόλαβε να έρθει. Στην Ομόνοια με απείλησε και με χτύπησε γιατί του είπα ότι θα του φέρω την αστυνομία και πως το έχω κάνει ήδη... Τον απείλησα ότι θα τον καταγγείλω κι εκείνος ξεκίνησε να με βρίζει μπροστά στον κόσμο. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό, τον είχα καταγγείλει ξανά. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να το ανεχτώ άλλο. Δεν μπόρεσα να χαρώ ούτε τη βραδιά της στέψης μου. Είχε καταντήσει αηδιαστικό αυτό που γινόταν, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου...

Τον είχα καταγγείλει λόγω χρήσης, κακοποιητικής συμπεριφοράς και ζήλιας. Με είχε χτυπήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και δεν τον είχα καταγγείλει.

Έχω προσπαθήσει να αμυνθώ, αλλά είμαι 51 κιλά. Και να θέλω να τον χτυπήσω, δεν μπορώ να του προκαλέσω βλάβη... Δεν του έκανα επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο. Δεν έχω σχέση με τίποτα αιχμηρό πέραν από τη λίμα για τα νύχια μου.

Έχω προσπαθήσει να χωρίσω πολλές φορές, αλλά μου έστελνε βιντεάκια αυτoκτονίας. Είχε τελειώσει από μεριάς μου η σχέση, αλλά αυτός απειλούσε ότι θα αυτoκτονήσει. Στο νοσοκομείο πήγα και απέδειξαν ότι είχα βλάβη στη μύτη μου - στην οποία έχω κάνει πλαστική πρόσφατα -, αλλά και στην πλάτη.

Νιώθω ανακούφιση που δεν θα με ενοχλήσει ξανά, ωστόσο στεναχωριέμαι κιόλας γιατί ήταν μία σχέση μου...».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της, Δημήτρης Ζορμπάς, είπε στην εκπομπή του Mega:

«Όλο αυτό είναι σκηνοθετημένο. Μεθοδεύτηκε και, λόγω της δημοσιότητας που έχει η κυρία, ακούγεται μόνο η δική της εκδοχή... Ο εντολέας μου ήταν προσκεκλημένος της στην εκδήλωση, όπου έμαθε ότι εκείνη διατηρούσε παράλληλες σχέσεις. Ο εντολέας μου εξαγριώθηκε, αλλά παρέμεινε σε ψύχραιμα επίπεδα.

Όταν έφυγε, εκείνη τον ακολούθησε και τον χτυπούσε με τα χέρια της στον σταθμό Λαρίσης. Ο εντολέας μου είναι πρώην πυγμάχος. Αντιλαμβάνεστε ότι εάν ήθελε να προκαλέσει σωματική βλάβη στην κυρία, θα το είχε κάνει.

Εκείνος σηκώθηκε να φύγει κι εκείνη - από μανία - ήθελε να τον κρατήσει και να μην αποχωρήσει από την εκδήλωση...

Δεν έχει προκληθεί καμία βλάβη στη μύτη της... Όλο αυτό μεθοδεύτηκε και πήρε έκταση για να αποκτήσει κάποια λεπτά δημοσιότητας. Θα κριθούν όλα στο αρμόδιο δικαστήριο...».

Δείτε το βίντεο του Mega.