Breaking News

Μαρία Μπονίκου: Η αποκάλυψη της Μάγδας Τσαγγάνη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε... Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι "Έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα"...»

Για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου από το γιο της - ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε - μίλησε η φίλη, συνάδελφος και γειτόνισσά της, Μάγδα Τσαγγάνη. Η γνωστή ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

«Απέναντι ακριβώς είναι το σπίτι μου και το κτήμα μου... Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί... Αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβησαν και απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό που το είδα μωρό; Ήταν λίγο περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά... Υπήρχε πρόβλημα, ξέραμε ότι δεν δούλευε... 

Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα... Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε... Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι "Έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα"... Χριστέ μου, τι άλλο θα ζήσω;...

Θα σας πω κάτι που μάλλον δεν το ξέρει κανείς... Είχε πει κάποτε στη μητέρα του ότι "Άμα εσύ πεθάνεις, θα τα πουλήσω όλα και μετά θα αυτoκτoνήσω"...».

Δείτε το βίντεο του Mega.