Breaking News

Φαίη Σκορδά: «O Δημήτρης Μοθωναίος δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του Λιγνάδη» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Μετά και τη χθεσινοβραδινή ανάρτηση του Δημήτρη Μοθωναίου στο Instagram σχετικά με την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, σήμερα, Τρίτη, τοποθετήθηκε και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια είπε στο Πρωινό:

«Μετά από όλα αυτά που του συνέβησαν, ο Δημήτρης πέρασε από όλες τις φάσεις και κατάφερε να τα ξεπεράσει. Κατάφερε να περάσει απέναντι και να είναι αυτός που είναι σήμερα. Άρα ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να περάσει ένα μήνυμα, μπορεί να απλώσει το χέρι του και να πει "ελάτε να σας βοηθήσω".

Μετά από αυτή τη συνέντευξη, το Instagram του γέμισε με μηνύματα ανθρώπων που έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις και είχαν ανάγκη βοήθεια. Αυτός ήταν ο λόγος που μίλησε.

Μίλησε για τις σeξουαλικές, κακoποιητικές σχέσεις, για τους βιaσμούς που έζησε όταν ήταν μικρός και μετά εξήγησε πώς αυτό σε κάνει να μπαίνεις μετά σε άλλες κακoποιητικές σχέσεις...

Δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του Λιγνάδη. Ούτε εμείς είχαμε αυτήν την πληροφορία από τη δημοσιογράφο της εκπομπής, γιατί πέρασε και λίγο στα ψιλά κατά τη διάρκεια της απολογίας. Και αναφέρεται το όνομά του, δηλαδή ότι είναι και ο Μοθωναίος μέρος ενός κυκλώματος που θέλει να ρίξει τη Μενδώνη, Πώς εμπλέκεται;

Εγώ προβληματίστηκα και λέω "Πώς μπορεί να εμπλακεί το όνομα του Λιγνάδη σε όλο αυτό το κακοποιητικό που έχει περιγράψει ο Μοθωναίος πριν ενάμιση χρόνο;". Γιατί ο Μοθωναίος δεν τον ανέφερε, ούτε τον φωτογράφισε προφανώς. Δεν είπε τίποτα. Είμαι σε θέση να πω, ότι δεν είπε και τίποτα και backstage...».


Στην ανάρτησή του, που έκανε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας, o Δημήτρης Μοθωναίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τον Φεβρουάριο του 2021 παραχώρησα μία συνέντευξη αναφερόμενος στην κακοποίηση που βίωσα κατά τη διάρκεια της παιδικής, της εφηβικής και της ενήλικης ζωής μου. Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ' οιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη. Το γεγονός ότι ο ίδιος στη σημερινή του απολογία προέβαλε στη δική μου εξομολόγηση το εφαλτήριο των κατηγοριών που στοιχειοθετήθηκαν εναντίον του θα έπρεπε ίσως να μας προβληματίσει».