Breaking News

Γ. Τσιμιτσέλης για Κ. Γερονικολού: «Δεν ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι... όταν προέκυψε, έγινε γνωστό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την κόρη του και τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Για την κόρη του Εύα, που έχει αποκτήσει με τη Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τόνισε: «Η κόρη μου παρακολουθεί συχνά τις σειρές, ειδικά με το "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ", της αρέσει, περνάει ευχάριστα. Επειδή μεγάλωσε με τη δική μου "έκθεση" και της μαμάς της, συνήθισε. Στην αρχή νόμιζε ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί. Τώρα καταλαβαίνει απόλυτα τι συμβαίνει».

Για τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία συνεργάζεται στη σειρά της ΕΡΤ, εξομολογήθηκε: «Eίναι πάρα πολύ καλό να έχεις με τη σύντροφό σου ένα κοινό σημείο αναφοράς... Έχουμε βρει μια πολύ ωραία ισορροπία... Ζούσαμε κανονικά ως ζευγάρι με την Κατερίνα, δεν ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι. Όταν προέκυψε, έγινε γνωστό... Κάνω κριτική στην Κατερίνα, όπως κι εκείνη σε εμένα, στα πλαίσια της επικοινωνίας μας. Έχει μια γυναικεία ματιά που εμένα μου λείπει. Η Κατερίνα έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα ότι είναι πολύ οργανωτική».

Δείτε το βίντεο του Mega.