Breaking News

Ο επεισοδιακός γάμος της Britney Spears - Εισέβαλε στην τελετή ο πρώτος σύζυγός της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισοδιακός ήταν ο γάμος της Britney Spears, η οποία παντρεύτηκε τον σύντροφό της Sam Asghari. Ο πρώτος της σύζυγος, Jason Alexander, επιχείρησε να χαλάσει την τελετή.

Η Britney Spears είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν: με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander (το 2004 στο Λας Βέγκας), με το γάμο τους να ακυρώνεται μετά από μόλις 55 ώρες και με τον Kevin Federline (2004-2007), με τον οποίο απέκτησε δύο γιους.

Το 2016 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Sam Asghari, η οποία επισημοποιήθηκε στις αρχές του 2017, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2021 ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκαν. Ο 28χρονος είναι personal trainer και ηθοποιός.

Πριν λίγο καιρό, το ζευγάρι πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε, περίπου ένα μήνα μετά την ανακοίνωσή της ότι ετοιμάζεται να γίνει μαμά για τρίτη φορά.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, χθες (Πέμπτη) η Britney Spears και ο Sam Asghari ετοιμάζονταν να παντρευτούν στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Thousand Oaks, στην κομητεία Ventura, στην Καλιφόρνια.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής, ο Jason Alexander εισέβαλε στο χώρο για να χαλάσει το γάμο.

Αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε. Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων ήταν η Paris Hilton και η Drew Barrymore. Από το οικογενειακό της περιβάλλον φαίνεται ότι παρευρέθηκε μόνο ο αδελφός της, ενώ απουσίαζαν οι δυο γιοι της.


O Jason Alexander, που μετέδωσε live την εισβολή του στα social media, βρίσκεται υπό κράτηση. Ο 40χρονος κατάφερε να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατεβεί μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στο χώρο του γάμου.

Μάλιστα, ένας φωτογράφος κατέγραψε με την κάμερά του τη στιγμή που η ασφάλεια τον ακινητοποίησε στο έδαφος.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η σύλληψη του Jason Alexander ήταν η τρίτη μέσα σε 13 μήνες. Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι έχει, επίσης, ένταλμα σύλληψης για κλοπή σε άλλη κομητεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».