Breaking News

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν με στήριξε κανείς όταν εφημερίδα έγραψε στο εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, όπου συζητήθηκε η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που πήρε θέση υπέρ της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία σχολίασε μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα από τις διακοπές της. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Να πω κι εγώ ως παθών, εννοώ ως άνθρωπος που έχω παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά στο δρόμο από ανθρώπους που με βλέπουν... Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα υποστήριξης στη Δανάη Μπάρκα και προφανώς όλοι οι άνθρωποι οι λογικοί είμαστε μαζί της. Ήταν τελείως ατυχές και άστοχο το να βλέπεις έναν άνθρωπο, που αισθητικά να μην σου αρέσει - είναι υποκειμενικό αυτό - και να τον σχολιάζεις. Αλλά αυτό να γίνεται προς όλους και προς όλες. Να μην γίνεται επιλεκτικά μόνο - ορθώς - για τη Δανάη Μπάρκα...

Όταν με τρόλαρε εμένα περιοδικό και μου έβαλε άλλο σώμα με άλλο κεφάλι για να μου κάνει πλάκα, δεν είδα κάποιος να έχει την ευαισθησία να βγει και να πει δημόσια ότι είναι ανήθικο να κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος. Κανείς δεν το είπε.

Όταν υπήρξε εφημερίδα με εξώφυλλο "Ο Λιάγκας είναι χοντρός", δε βγήκε να πει κανείς ότι είναι λάθος. Κανένας! Τώρα, μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κυρία Μπάρκα και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να τη δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά. Αυτό λέω....».


Να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε αναφέρει σε story της στο Instagram: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα, που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε, δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά».

Ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους "προοδευτικούς". Με τη #Λατινοπουλου».