Breaking News

Κωστής Σαββιδάκης: «Είχα βιώσει ένα θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που βίωσε στο παρελθόν κατά την επίσκεψή τους στους Αγίους Ισιδώρους.

«Πιστεύω από μικρός, έχω μεγαλώσει ουσιαστικά σε εκκλησία, καθώς ο νονός μου ήταν παπάς, όπως και η νονά μου και το παιδί τους. Έχω πάει κατηχητικό και επικοινωνώ με φίλους ιερείς όταν έχω κάποια απορία», είπε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Είχα βιώσει ένα θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους, όπου πήγαινα συχνά. Ο παπάς είχε βγάλει το σταυρό για να δώσει ευλογία. Κάποια στιγμή, ο σταυρός κόλλησε πάνω μου 20 λεπτά και ο παπά Δημήτρης μου είπε να πάω να κάνω μια εξέταση. Έκανα την εξέταση, βρήκαμε ότι υπήρχε κάτι και μπήκα αμέσως στο χειρουργείο και καθάρισε», εξομολογήθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Να σημειωθεί πως ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποκαλύψει, πριν δύο χρόνια περίπου, στο «The 2Night Show», ότι είχε μια κύστη στα πνευμόνια, η οποία καθαρίστηκε μετά από επέμβαση.