Breaking News

Γιώργος Παπαδάκης για «Καλημέρα Ελλάδα»: «Μέσα στην επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον Γιώργο Παπαδάκη, τον «βετεράνο» της δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, που το όνομά του είναι ταυτόσημο με την πρωινή ζώνη της ενημέρωσης για πάνω από τρεις δεκαετίες.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος δεν ενέδωσε ποτέ στις δελεαστικές προτάσεις άλλων καναλιών, θυμήθηκε στιγμές και πρόσωπα από το «ταξίδι» του στην ελληνική τηλεόραση, ενώ τόνισε ότι νιώθει περήφανος που δημιούργησε την πρωινή ζώνη.

Μεταξύ άλλων, απάντησε στις φήμες περί αποχώρησής του. Θα συνεχίσει και του χρόνου να λέει στους τηλεθεατές «Καλημέρα Ελλάδα»;

«Σιγά - σιγά, μέσα στην επόμενη σεζόν, θα δώσω τη σκυτάλη του "Καλημέρα Ελλάδα". Δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο ποιος θα αναλάβει. Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας, αλλά δύο. Εγώ δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί... Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής. Δεν μπορώ να το εγκαταλείψω, είναι δημιούργημά μου. Έχω... τέσσερα παιδιά, το τέταρτο είναι το "Καλημέρα Ελλάδα"» τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.