Breaking News

Γ. Ζουγανέλης για Σ. Μπουλά: «Έμπαινε με υστερικό τρόπο στα πάθη, έπινε παραπάνω σε σημείο που εγώ γινόμουν ράκος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, η εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Καλεσμένος ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στον αείμνηστο Σάκη Μπουλά.

«Με τον Σάκη Μπουλά ήμασταν φίλοι αδερφικοί, με διαφωνίες πολλές για τον τρόπο της δίκης του ζωής. Ήθελα να είναι διαφορετικός ο Σάκης απέναντι σε κάποια πράγματα, που τα πάθη του τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν. Συνεχώς τον συμβούλευα από αγάπη, αν και δεν είμαι τέτοιος. Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει με υστερικό τρόπο στα πάθη, αυτό δεν είναι το καλύτερο. Το ήξερε, είχε αυτογνωσία, αλλά έβαζε μέσα του πράγματα, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπεράσει και έπινε παραπάνω, σε σημείο που εγώ γινόμουν ράκος, ενώ εκείνος την επόμενη ημέρα ήταν εντάξει. Ζήσαμε μαζί όλα τα χρόνια, είχαμε τρομερές διαφωνίες, ωστόσο δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Του έλεγα "Να αγαπάς τη ζωή σου και να τη σέβεσαι πιο πολύ"», είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο.

Επίσης, ο  Γιάννης Ζουγανέλης εξομολογήθηκε: «Έχω κι εγώ τα δικά μου πάθη, που είναι άλλης μορφής. Έχω πολλά προβλήματα με τον εαυτό μου. Καταρχήν έχω συμπλέγματα, που δεν τα αποποιούμαι και τα οποία προέκυψαν. Πλέον έχω αμβλύνει λίγο τον τρόπο που εκφράζομαι. Παλιά ήμουν πιο ελεύθερος, δεν με ενδιέφερε τι θα πει ο άλλος. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να "χαώνεται". Στενεύομαι όταν κάποιος χάσει το σθένος του... Πονάω, αλλά δεν φαίνεται, δύσκολα θα κλάψω και θα δακρύσω... Μέσα μου κλαίω συνέχεια. Περιορίζομαι στην έκφρασή μου και αυτολογοκρίνομαι...».