Breaking News

Η αποκάλυψη για τον νέο σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες (Τετάρτη, 29/6), η Τέτα Καμπουρέλη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση...

Το πρωί της Πέμπτης, ο  Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», αποκάλυψε ότι η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της έναν νέο σύντροφο.


«Νομίζω, πια, μπορούμε να πούμε - καθώς έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου - ότι η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Υπάρχει ένας νέος άνθρωπος, που την κάνει να χαμογελά ξανά, μετά από πάρα πολύ καιρό», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στην εκπομπή μίλησε, μέσω Skype και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση. Συγκεκριμένα, είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Τον έχω γνωρίσει. Η Τέτα είναι πολύ καλά μαζί του, τη βλέπω ευτυχισμένη. Έχουν έρθει μαζί και στο σπίτι μου. Ο σύντροφός της είναι πολύ διακριτικός. Εγώ τον ξέρω πριν γνωρίσω την Τέτα, ανήκει στον δημοσιογραφικό χώρο. Η Τέτα είναι ευτυχισμένη και ήρεμη».