Breaking News

Η απάντηση της Σοφιάννας Αβραμάκη στον Κ. Εμμανουήλ για την αγκαλιά με τον Άρη στο σκάφος (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις δηλώσεις, που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη, απάντησε η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Love it».

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάννα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω "Σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια...."... Και τον προστάτεψα τον Άρη...», είπε χθες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην εκπομπή του ΣΚΑΪ...

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Σοφιάννα Αβραμάκη είπε στο «Love it»: «Θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο περιστατικό. Γυρίζαμε από αγώνισμα. Ο Άρης είχε ξαπλώσει στο μπροστινό μέρος της βάρκας και απλά πήγα και ξάπλωσα κι εγώ. Δεν χώθηκα σε καμία αγκαλιά του. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι παίκτες».

Και συνέχισε: «Ξαπλώναμε με σταυρωμένα χέρια και κλειστά μάτια και απλά απολαμβάναμε τη διαδρομή με τη βάρκα. Πράγματι ήρθε ο κάμεραμαν για να πάρει πλάνα και του είπε ο Εμμανουήλ να μην τραβήξει. Δεν κάναμε κάτι, απλά δεν θέλαμε να παρερμηνευθεί η εικόνα... Δεν ξέρω για ποιο λόγο το είπε ο Εμμανουήλ στον καμεραμάν... Νομίζω ότι και ο Άρης κάτι είχε πει...».

«Αυτό που είπε χθες ο Κωνσταντίνος, δεν μου άρεσε, αλλά ξέρω ποιος είναι... Του αρέσει να παρουσιάζει τα πράγματα μεγαλύτερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα», τόνισε στη συνέχεια η Σοφιάννα.