Breaking News

«Το δις εξαμαρτείν»: «Είμαστε ακόμα πολύ αγαπημένοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την επιτυχημένη σειρά «Το δις εξαμαρτείν», που προβλήθηκε στο Mega από το 1993 μέχρι το 1996, μίλησε ο Χάρης Σώζος. Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»:

«Ήταν το 1992, όταν μου έγινε η πρόταση για να συμμετέχω στη σειρά. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου με είδαν σε κάτι φυλλάδια για την ταινία "120 Ντεσιμπέλ" κι έτσι μου έκαναν πρόταση. Στο πρώτο γύρισμα είχα τρακ και αγωνία γιατί δεν είχα εμπειρία από τηλεόραση.

Θέλανε από την παραγωγή να κάνω ένα βίντεο για να δουν αν τους κάνω. Εγώ τους ζήτησα να έρθουν να με δουν στο θέατρο. Δεν ήρθαν να με δουν, ωστόσο έμαθαν και τελικά έκλεισε η συμφωνία.

Θυμάμαι ότι με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο φροντίζαμε ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα. Έψαχναν να βρουν το τηλέφωνο μου από τον ΟΤΕ. Χτυπούσε ασταμάτητα το τηλέφωνο εκείνη την περίοδο. Δύο κoρίτσια, από τη Θεσσαλονίκη, είχαν έρθει για εκδρομή στην Ακρόπολη. Έκαναν κοπάνα και ήρθαν και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού μου για να με δουν.

Με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τη Νένα Μεντή και τη Ντίνα Κώνστα ήμασταν αγαπημένοι. Με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τη Νένα Μεντή είμαστε ακόμα πολύ αγαπημένοι. Δεν βλεπόμαστε συχνά,  αλλά ξέρω ότι είμαστε ο ένας στην καρδιά του άλλου.

Στα εορταστικά περνούσαμε υπέροχα, τα χαζεύω ακόμα στο ίντερνετ για να θυμάμαι τα ωραία παλιά χρόνια».

Δείτε το βίντεο του Mega.