Breaking News

Το μήνυμα της Ρ. Μακέδου πριν υποβληθεί σε μεταμόσχευση: «Η συγκίνησή μου είναι τεράστια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκίνησε ξανά τους διαδικτυακούς της φίλους η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει με θάρρος τη μάχη της με τη λευχαιμία.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είχε αποκαλύψει ότι υπήρξε υποτροπή και πως θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών καθώς βρέθηκε ο συμβατός δότης. Πριν από δύο εβδομάδες, είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο έδειξε ότι έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της...

Σήμερα (3/6) θα υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού των οστών. Το πρωί ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στο οποίο χορεύει και τραγουδάει.

Η γυμνάστρια και χορεύτρια, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», έγραψε στη λεζάντα:

«Σε λίγη ώρα θα γίνει η μεταμόσχευση. Ο άνθρωπος που θα μου δώσει ζωή είναι από Ελλάδα !!!!! Η συγκίνησή μου είναι τεράστια !!!!!! Μόνο με χαμόγελο, τραγούδι και χορό θα μπορούσα να ξεκινήσω την διαδικασία αυτή !!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη, τις προσευχές και την στήριξη!!!

Τώρα σβήνει…… μπορεί να είναι μεγάλος ο δρόμος της αποκατάστασης, όμως, σβήνει ο καρκίνος πια, σβήνει !!!!! Χωρίζουν οι δρόμοι μας.

Γίνε δότης μυελού των οστών !!!! Μπορούμε και οι Έλληνες να κάνουμε μεγάλη τράπεζα, ένας από εσάς σώζει τώρα εμένα !!!!! Σας αγαπώ όλους. Να πιστεύετε. Να χαμογελάτε. Να ζείτε !!!!!!!!!!!».