Breaking News

Ιωάννης Παπαζήσης: «Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση, είμαι περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το χωρισμό του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος ρωτήθηκε και για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου απέκτησαν ένα αγοράκι το 2015. Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα στις αρχές Απριλίου του 2021 γνωστοποιήθηκε ότι αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από 15 χρόνια σχέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στη Μαρία Παπαϊωάννου:

«Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου (γελάει). Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι όλα έχουν το δρόμο και τη λογική τους, αρκεί να απευθύνεσαι σε έξυπνους κι ώριμους ανθρώπους. Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου». 

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί,  σημείωσε: «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει κι εκείνος έναν αδερφό».

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση, ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε:

«Η απάντηση "δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου" στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση κι επ’ ουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα.  Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ».