Breaking News

Σ. Χρηστίδου για τα σχόλια της Α. Λατινοπούλου: «Το πώς αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την ίδια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί του Σαββάτου, σχολιάστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία αναφέρθηκε σε φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα από τις διακοπές της.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε αναφέρει σε story της στο Instagram: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα, που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε, δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επανήλθε, δηλώνοντας στο Status FM: «Να ζητήσω συγγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι οι εξετάσεις της είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε... Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια, δεν την ενόχλησε η ανάρτησή μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλη αυτή η θύελλα αντιδράσεων, επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν body shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό, διότι έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία...».

Πριν την προβολή των παραπάνω δηλώσεων, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στην εκπομπή της: «Να πούμε περαστικά στη Δανάη (σ.σ. βρέθηκε θετική στον κορονοϊό)  και να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά μ' αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα... Το σκέφτηκα πολύ όταν είδα την ανάρτηση και προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση ήταν η Δανάη ή τα κολακευτικά σχόλια που αναφέρθηκαν στο περιοδικό... Το πώς αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της, αφορά μόνο τη Δανάη... Γιατί ενόχλησε; Θέλω να σας πω ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει και δεν θέλει να πάρει πίσω κάτι... Το θέμα της παχυσαρκίας στη χώρα μας είναι μια άλλη κουβέντα... Θέλω να μου  εξηγήσει κάποιος, πώς η δική μας υποστήριξη κι αγκαλιά στη Δανάη Μπάρκα στηρίζει την παιδική παχυσαρκία;».

Δείτε τα βίντεο.