Breaking News

Kanye West - Chaney Jones: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Kanye West  φέρεται να χώρισε με την Chaney Jones, η οποία έχει μεγάλη ομοιότητα με την εν διαστάσει σύζυγό του, Kim Kardashian.

Ο Kanye West και η 24χρονη Chaney Jones διατηρούσαν σχέση τους τελευταίους μήνες. Τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους τις είχαν κάνει τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα του TMZ, το ζευγάρι χώρισε. Μάλιστα, ο χωρισμός έρχεται λίγες ημέρες αφότου ο 45χρονος ράπερ εθεάθη να βγαίνει από έναν κινηματογράφο μαζί με μία γυναίκα, η οποία - σύμφωνα με τους followers της - πιστεύεται ότι ήταν η influencer Monica Corgan.

Το TMZ υποστηρίζει ότι οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους έπεσαν μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιαπωνία, ωστόσο δεν είναι σαφές ποιος από τους δύο πήρε την απόφαση να χωρίσουν.

Μόλις πριν από ένα μήνα η Chaney Jones είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία, στην οποία έδειχνε το τατουάζ στον καρπό της, που ήταν αφιερωμένο στον ράπερ. Η Chaney έχει πλέον αφαιρέσει τις φωτογραφίες της με τον Kanye West, από τον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον.