Breaking News

Κατερίνα Γερονικολού: «Δυστυχώς, από τότε που μπήκε ο Γιάννης στη ζωή μου, είμαι πολύ προστατευμένη στο χώρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» της ΕΡΤ1.

«Ο Γιάννης έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για το "Fishy" και με... ψιλοπαρατάει, είναι καλοκαιρινός και μαυρισμένος. Χαίρομαι γιατί κάνει κάτι που αγαπάει», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, από τότε που έχει μπει ο Γιάννης στη ζωή μου, είμαι πραγματικά πολύ προστατευμένη στο χώρο. Και το δυστυχώς το λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη, είτε έχω σύντροφο δημόσια είτε έχω σύντροφο ιδιωτικά. Η αλήθεια είναι πως "ναι", νιώθω πως έχω μια προστασία και μια ομπρέλα που με περικλείει και δεν μπορούν να με πειράξουν».

«Δεν αισθανόμουν αδύναμη, ένιωθα απλώς ότι κάτι το είχα αποκρύψει. Με την εξομολόγησή μου, νομίζω ότι με γνώρισε ο παραέξω κόσμος λίγο περισσότερο. Αλλά δεν το έκανα για να με γνωρίσουν περισσότερο. Ό,τι είπα, το είπα για να αποκτήσουμε θάρρος όλες οι γυναίκες», τόνισε, μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο του Mega.