Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η φωτογραφία της μικρής Lilibet από τα πρώτα γενέθλιά της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία της κόρης τους, η οποία γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είχαν γίνει γονείς για δεύτερη φορά στις 4 Ιουνίου 2021, όταν καλωσόρισαν στη ζωή την κόρη τους, χαρίζοντας μία αδελφή στον μικρό Archie, που είχε γεννηθεί το πρωί της 6ης Μαΐου 2019.

Η μικρή Lilibet Diana Mountbatten-Windsor πήρε το όνομά της από το χαϊδευτικό που είχε ως παιδί η βασίλισσα Ελισάβετ και από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είχαν ταξιδέψει στη Βρετανία, προκειμένου να παρευρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, για τα 70 χρόνια που βρίσκεται στο θρόνο.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών, το περασμένο Σάββατο (4/6), η Lilibet γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια, στο σπίτι του ζευγαριού στο Frogmore Cottage, στο κτήμα Windsor.

Το ζευγάρι, που επέστρεψε στην Καλιφόρνια, έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της, που τραβήχτηκε στα γενέθλιά της.


Συγκεκριμένα, τη φωτογραφία δημοσίευσε ο φωτογράφος και φίλος τους, Misan Harriman, ο οποίος βρέθηκε στα γενέθλια με τη σύζυγό του και τις κόρες του.