Breaking News

Κόκλας: «Ο Φιλιππίδης ξέρει καντάρια θέατρο... Αν αθωωθεί, θα μπορέσει να σκηνοθετήσει σε μερικά χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα επαγγελματικά του, τη ζωή του και τον 14χρονο γιο του, Δημήτρη, μίλησε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Πρωινό.

Κάποια στιγμή, η συζήτηση έφτασε στο MeToo και στις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αν είναι αθώοι, θα μπορέσουν να επανενταχθούν στο χώρο;», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον γνωστό ηθοποιό να απαντά:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ξέρει καντάρια θέατρο... Είχε προβλήματα με τη συμπεριφορά του, αλλά αυτά θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι, επειδή είναι μια δουλειά που έχει να κάνει πολύ με την κοινή γνώμη, θα έχουν πρόβλημα. Στην περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος, εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσει να ασχοληθεί με το θέατρο. Ίσως από άλλο πόστο στην αρχή, αλλά θα μπορέσει να σκηνοθετήσει σε 3-4 χρόνια, εφόσον είναι αθώος ο άνθρωπος».

Μετά από ερώτηση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη δουλειά του ο Γιώργος Κιμούλης, έπειτα από κατηγορίες για άσχημη συμπεριφορά του στις συνεργασίες του, ο Κώστας Κόκλας τόνισε:

«Γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας, τους συναδέλφους μας και τους συνεργάτες μας. Είναι η οικογένειά μας, μας στηρίζουν και πρέπει να τους στηρίζουμε σε όλες τις δουλειές».

Δείτε τη συνέντευξη.

falstaf είπε...

για βαστα μισο λεπτο ρε συνονοματε και ομοτεχνε Κωνσταντινε, δηλαδη ο αταλαντος
πως ειναι;;;; κι απο ποτε το δημοσιοσχετιστικο ταλεντο συνεπαγεται και θεατρικη γνωση;;;
και για πες μας ,αν κριθει ενοχος τελικα, ολα τα παρασημα που του εδωσες θα τα ξηλωσεις;;; Μην εκτιθεσαι και μην ξεχνας οτι ΗΘΟΠΟΙΟΣ παει να πει ΠΟΙΩ ΗΘΟΣ.

» Σχολιάστε