Breaking News

Λάμπρος Κωνσταντέας: «Θα παίξω για πρώτη φορά στην Επίδαυρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντέας, ο οποίος ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά στην Επίδαυρο.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός ηθοποιός είχε υποδυθεί τον Ιορδάνη Αλεξανδρή στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Είμαι χαρούμενος γιατί το καλοκαίρι θα παίξω για πρώτη φορά στην Επίδαυρο. Έχουμε ένα έργο πολύ όμορφο και ισχυρό και είναι και οι συντελεστές, που αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρόκειται για μία ομάδα που την πιστεύω πολύ και με κάνει να νιώθω ασφάλεια», τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντέας.

Σε ό,τι αφορά το έργο, στις 29 και 30 Ιουλίου 2022 το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει στην Επίδαυρο τον εμβληματικό «Αίαντα» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Αργύρη Ξάφη, σε μια παράσταση που αναδεικνύει τη μετωπική σύγκρουση δύο αντίθετων κόσμων. Ο Αίας, ένας από τους γοητευτικότερους τραγικούς ήρωες πεθαίνει και μαζί του πεθαίνει μια ολόκληρη εποχή για την ανθρωπότητα. Ο Σοφοκλής καταγράφει στον Αίαντα μια οριακή στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία. Τη στιγμή κατά την οποία ένας νέος κόσμος αναδύεται κι ένας παλιός κατακρημνίζεται, συμπαρασύροντας με θόρυβο τους παλιούς ήρωες και τα ιδανικά τους στην άβυσσο.