Breaking News

Τάνια Μπρεάζου: «Δεχόμουν αρνητικά σχόλια στην εφηβεία για τα κιλά μου - Η μητέρα μου ξαναφτιάχνει τη ζωή της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Στην εφηβεία ήμουν 75 κιλά και αποφάσισα να κάνω γυμναστική και να προσέξω τη διατροφή μου, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Διάβαζα αρνητικά σχόλια στα social media και είναι λογικό να στεναχωρηθείς, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείς, γιατί ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει...»

Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»:

«Το X- Factor ήταν η αφετηρία μου, η αρχή στο όνειρό μου. Είχα βγει τέταρτη, ωστόσο σημασία δεν έχει ποιoς βγαίνει νικητής, αλλά το πώς θα το διαχειριστείς.

Ήρθα στην Ελλάδα από τη Ρουμάνια σε ηλικία 2 ετών. Θυμάμαι ότι δεν ήξερα καλά τα ελληνικά και είχε πολύ πλάκα αυτό. Γύριζα στο σπίτι κι έλεγα στη μαμά μου ότι δεν καταλαβαίνω τι λένε. Υπήρχε κάποιος σχολιασμός, καθώς ήμουν από άλλη χώρα, αλλά η μητέρα μου, μού έλεγε να μην δίνω σημασία.

Η μαμά μου είναι 45 ετών, ζει στη Ρουμανία. Παντρεύεται και είμαι ευτυχισμένη που ξαναφτιάχνει τη ζωή της. Είναι ο άγγελος μου, τη λατρεύω. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν στην προεφηβεία. Στην αρχή ήταν δύσκολο, αλλά είναι καλύτερο να τους βλέπεις ευτυχισμένους χώρια... Στέλνουμε με τη μαμά μου διάφορες φωτογραφίες νυφικών. Το ζω μαζί της.

Το τραγούδι υπήρχε πάντα μέσα μου, καθώς ο μπαμπάς μου είναι μουσικός... Κυκλοφορεί το καινούριο μου τραγούδι «Lovestab», το οποίο πάει καλά. Το καλοκαίρι θα κάνω εμφανίσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Στην εφηβεία ήμουν 75 κιλά και αποφάσισα να κάνω γυμναστική και να προσέξω τη διατροφή μου, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Διάβαζα αρνητικά σχόλια στα social media και είναι λογικό να στεναχωρηθείς, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείς, γιατί ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει...».

Δείτε το βίντεο του Mega.