Breaking News

Λ. Νάργες: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω - Ανυπομονώ για το νέο ρόλο της μαμάς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Ελένη» φιλοξενήθηκε η Λάουρα Νάργες, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Μεταξύ άλλων, η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε τους πρώτους μήνες, καθώς έπασχε από υπερέμεση.

Πριν λίγες ημέρες, ο σύντροφός της Χρήστος Σαντικάι είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ακόμα βιώνουμε κάποια περίεργα πραγματάκια, αλλά δεν έχει να κάνει με την υγεία του παιδιού και της Λάουρας... Κάθε μέρα ανησυχώ, αλλά υπάρχει πάντα θετική σκέψη».

Η  Λάουρα Νάργες είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες, ίσως και σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... Δεν μπορούσα άλλο να ακούω "κάνε υπομονή"... Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ανυπομονώ πάρα πολύ για το νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά και η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της».

Δείτε το βίντεο του Mega.