Breaking News

Χρήστος Σαντικάι: «Περνάμε δύσκολη εγκυμοσύνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

«Είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα με την εγκυμοσύνη, είναι η πρώτη φορά που το βιώνω. Προσπαθώ να παίρνω όσο μπορώ και από ανθρώπους που ξέρω ότι θα μου πουν την αλήθεια, πώς το διαχειρίστηκαν αυτοί για να πάρω κάποια tips. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δώσει χαρά στους γονείς μου γιατί είναι το πρώτο τους εγγονάκι», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ακόμα βιώνουμε κάποια περίεργα πραγματάκια, αλλά δεν έχει να κάνει με την υγεία του παιδιού και της Λάουρας... Κάθε μέρα ανησυχώ, αλλά υπάρχει πάντα θετική σκέψη».

«Δεν μου αρέσει να εκτίθεται η προσωπική μου ζωή. Προτιμώ να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου. Τον Οκτώβριο θα έρθει το μωράκι μας. Η Λάουρα μου είχε ζητήσει χυμό αχλάδι κι έψαχνα σε όλη την Αθήνα», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο του Mega.