Breaking News

Με νέο look ο Πάνος Μεταξόπουλος: «Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν μας ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο γνωστός χορευτής Πάνος Μεταξόπουλος είπε στη Χριστίνα Πατσιώκα:

«Ξύρισα τα μαλλιά μου κι άρχισα να αφήνω το μούσι, η γυναίκα μου με έσπρωξε στο να αλλάξω look. Εγώ δεν είμαι των μεγάλων αλλαγών στη ζωή μου. Η σύζυγός μου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Με τράβηξε η ομορφιά της συζύγου μου και τα χαρίσματα της. Είναι φωτεινός και δοτικός άνθρωπος. Εμένα αυτό μου άρεσε πολύ και είμαι χαρούμενος που την έχω στη ζωή μου...

Έγινα χορευτής γιατί είμαι από τη γενιά που τα παιδιά επηρεάζονταν από τους γονείς τους. Ξεκίνησα μεγάλος το χορό, στα 17 μου. Αφού χώρισε στα 5 μου ο πατέρας μου με τη μητέρα μου, σταμάτησα να χορεύω ως αντίδραση στον πάτερα - πρότυπο. Μία μέρα η μητέρα μου, με ρώτησε "Μήπως θέλεις να ξεκινήσεις μαθήματα χορού;"... ιστορική ημέρα!

Η αντιμετώπιση των υπολοίπων δεν είναι η καλύτερη απέναντι σε έναν χορευτή, έχω ακούσει πειράγματα σε διάφορα επίπεδα. Ποτέ δε ζήτησα τη συμβουλή του πάτερα μου και το είχε καημό... Έλεγα με το "ο γιος του Μεταξόπουλου" θα ζήσω; Και έφυγα και πήγα στην Αμερική... Όταν χόρευα δεν μπορούσα να με βλέπω ούτε σε φωτογραφία, ούτε σε βίντεο. Ήμουν πάντα ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου.

Εάν πω ότι με ενοχλούσε ότι ο μπαμπάς μου είχε σχέσεις με νεότερες γυναίκες, τι θα πω για μένα που η γυναίκα μου είναι 20 χρόνια μικρότερή μου;

Βαραίνω κάθε φορά που μιλάω για τη μαμά μου... Με βαραίνει η ψυχή μου, με βαραίνουν τα πάντα.. Όταν μας ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς μας, ήταν η χειρότερη στιγμή για μένα. Ήταν πιο δύσκολη στιγμή ακόμα και από την ημέρα που "έφυγε"».

Δείτε το βίντεο του Mega.