Breaking News

Liam Ireland: «Με κακoποιούσε σeξουαλικά ο προπονητής μου από 10 έως 13 ετών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Liam Ireland, ο οποίος αποκάλυψε στο Πρωινό ότι κακoποιήθηκε σeξουαλικά στα παιδικά του χρόνια (από 10 έως 13 ετών) από τον προπονητή του στο μπάσκετ, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για παιδεpαστία σε βάρος αvήλικων αγoριών στο Ρέθυμνο.

«Πριν την υποκριτική είχα ασχοληθεί με το μπάσκετ. Σταμάτησα να παίζω, γιατί ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί βρήκα το θέατρο. Από την ηλικία των 10 ετών μέχρι τα 13 πέρασα σeξουαλική κακoποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα. Μπήκε φυλακή, είναι εκεί που πρέπει να είναι», εξομολογήθηκε ο Liam Ireland στον Γιάννη Μαλλιαρό.

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Η Γη της Ελιάς»: «Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα μια πατρική φιγούρα όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σ' αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα, ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Δηλαδή ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν. Ήμασταν πάρα πολλά παιδιά έτσι, δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον έπιασαν, λέγαμε "γιατί κάνουν κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο"...».

«Πριν τον πιάσουν, εγώ είχα σταματήσει. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν μόνο τα κoρίτσια και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και όχι ότι θέλω να το κάνω. Το έχω ξεπεράσει 100%, δεν με πονάει πια», είπε, μεταξύ άλλων, ο Liam Ireland.