Breaking News

Nicole Kidman: Η 16η επέτειος του γάμου της και η αγορά και πέμπτου ακινήτου στην ίδια περιοχή (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Nicole Kidman φέρεται να αγόρασε ένα πέμπτο διαμέρισμα στο ίδιο τετράγωνο του Σίδνεϊ, όπου έχει στην κατοχή της άλλα τέσσερα ακίνητα. Χθες, Σάββατο, η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τη 16η επέτειο του γάμου της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται την εφημερίδα «The Sydney Morning Herald», «τα αρχεία διακανονισμού δείχνουν ότι τα εταιρικά συμφέροντα της Kidman έχουν πληρώσει 1,35 εκατομμύρια δολάρια για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον ουρανοξύστη Latitude, στο προάστιο Milsons Point του Σίδνεϊ».

Η 55χρονη Αυστραλή ηθοποιός αγόρασε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο κτίριο πέρυσι για 2,78 εκατ. δολάρια κι ένα άλλο το 2011 για 2,68 εκατ. δολάρια, ενώ ενοποίησε δύο ρετιρέ για συνολικά 13 εκατ. δολάρια. Η τελευταία αγορά φέρεται να βρίσκεται στο επίπεδο τέσσερα και περιλαμβάνει χώρο για αυτοκίνητο.

Με βάση τις φωτογραφίες από τα άλλα διαμερίσματα, το κτήριο προσφέρει απίστευτη θέα στη Γέφυρα του Λιμανιού.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, το διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων, που αγοράστηκε πέρυσι, φαίνεται να είναι μισθωμένο, ενώ η αγορά του 2011 χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο.

Η είδηση έρχεται μετά τη σπάνια φωτογραφία από το γάμο της με τον Keith Urban, που δημοσίευσε χθες (25/6) στο Instagram, ανήμερα της επετείου τους. «Γλυκιά 16η επέτειος. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Πάντα αγαπημένοι», έγραψε στη λεζάντα.


Η Nicole Kidman και ο 54χρονος μουσικός Keith Urban παντρεύτηκαν στις 25 Ιουνίου του 2006. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, τη 13χρονη Sunday Rose και την 11χρονη Faith Margaret.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει και δύο υιοθετημένα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, την 29χρονη Isabella και τον 27χρονο Connor.