Breaking News

Σ. Χρηστίδου για Φραγκολιά: «Με αγάπη το εξηγώ στον Κώστα, δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» τις δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος πήρε θέση σχετικά με τα όσα είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα....

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε: «Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Από ό,τι κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει... Νομίζω ότι η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων, που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν... Αυτή η εικόνα δε δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο».

H Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Με αγάπη το εξηγώ στον Κώστα, ότι δεν ήταν σχόλια ανθρώπων, αλλά το τιτλάκι που έβαλε στη φωτογραφία το περιοδικό You. Το  σχόλιο ήταν θετικό απέναντι στη Δανάη Μπάρκα. Το μήνυμα, λοιπόν, που περνά η κίνηση του περιοδικού είναι ότι "It’s ok να πας στη θάλασσα, να φορέσεις το μαγιό σου και να είσαι όπως είσαι". Η κυρία Λατινοπούλου σχολιάστηκε γιατί χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία, στοχοποιώντας έναν άνθρωπο. Τον Κώστα τον συμπαθώ πολύ, γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση που κάνει τέτοια τοποθέτηση. Συνεχίζει να μην έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα, αυτό αισθάνομαι...».