Breaking News

Ντόρα Μακρυγιάννη: Ο λόγος που μίλησε δημόσια για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία, πριν λίγες ημέρες, είχε εξομολογηθεί ότι υπήρξε σε με κακοποιητική σχέση σε μικρή ηλικία.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ να είμαι σε έναν δημόσιο χώρο, να είμαι σε μια πολυκατοικία απέναντι, εγώ να ουρλιάζω και να ζητάω βοήθεια και κανένας να μην κατεβαίνει να βοηθήσει, τουλάχιστον να φέρει την αστυνομία...» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός, σε βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram...

Η Ντόρα Μακρυγιάννη τόνισε στην εκπομπή του Mega: «Μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσα, γιατί ένιωσα ότι μπορεί να βοηθήσει έστω και μία γυναίκα... Ξαφνιάστηκα με το Μetoo, με το πόσα άτομα μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από ένα συγκεκριμένο άτομο... Δεν υπάρχει το "γιατί τώρα;", όποτε βρει τη δύναμη θα το πει... Είναι ασυγχώρητο για όσους έχουν βρεθεί μπροστά σε κακοποίηση και δεν έχουν βοηθήσει, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Να σημειωθεί ότι η Ντόρα Μακρυγιάννη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αγώνας νέγρου και σκύλων», στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», μαζί με τους Δημήτρη Ραφαήλο, Στέφανο Μουαγκιέ και Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο του Mega.