Breaking News

Οι χειμαρρώδεις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου και η αντιπαράθεση Σκορδά - Λιάγκα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, η Σοφία Μουτίδου ξέσπασε, αναφερόμενη στα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα, όπως και στις δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά...

«Συμφωνείτε με τα πρότυπα που παρουσιάζονται στις εκπομπές; Την ψυχοσύνθεση των έφηβων κoριτσιών όταν βλέπουν πλαστικές γυναίκες κυριολεκτικά, οι οποίες αν πλησιάσουν στο καλοριφέρ μπορεί να λαμπαδιάσουν; Αυτά δεν αποτελούν κακά πρότυπα για τα μάτια των κoριτσιών ή των αγοριών; Δεν ντραπήκατε; Τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Και η Λατινοπούλου και ο Φραγκολιάς και το μέρος του Twitter και του κάθε πικραμένου να τολμήσετε να εξομοιώσετε την εικόνα της Δανάης με ενδεχόμενο κακό πρότυπο που μπορεί να παρουσιάζει το σώμα της στα κoρίτσια; Πόσο Φαρισαίοι είστε, πόσο ψεύτες και υποκριτές;», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου.

Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν στο Πρωινό, όπου υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας ενοχλήθηκε σε ό,τι αφορά ένα μέρος των δηλώσεων της, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό είπε, να στηλιτεύουμε τις παρουσιάστριες που όταν πλησιάσουν το καλοριφέρ θα καούν από τις πλαστικές».

«Δεν είπε αυτό, στο πρότυπο αναφέρθηκε. Δεν είπε κρίνεις κάποιον για τα κιλά και την εξωτερική εμφάνιση. Εκεί κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν αναφέρθηκε σ' αυτό!», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρες οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου στο 2ο βίντεο.