Breaking News

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου, μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είχε αποκαλύψει ότι υπήρξε υποτροπή και πως θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών καθώς βρέθηκε ο συμβατός δότης. Η επέμβαση έγινε πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου...

Η γυμνάστρια και χορεύτρια, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ έγραψε χθες (Δευτέρα) σε ανάρτησή της:

«Βγήκα!!!! Βγήκα!!!! Βγήκα!!!! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα!!!! Θα κερδίσω τη ζωή μου ΞΑΝΑ!!!! Γίνε δότης μυελού των οστών!!!!!! Θα το φωνάζω όσο μπορώ!!!! Ένας από εσάς με έσωσε, ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα!!! Τόσο σπάνιο, όμως πιθανό!!!!

Πέρασα δύσκολα... έκλαψα... πόνεσα... δεν τα παράτησα, όμως, ούτε μια στιγμή με τη φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής "Στοργή" του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου!!! Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό!!! Με κράτησαν όταν έτρεμα και χάιδεψαν όταν πονούσα, ήταν εκεί!!!!

Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία, για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία, ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως Εγώ!!!!!».

Το πρωί της Τρίτης, ακολούθησε και νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία η Ρεγγίνα Μακέδου ανέφερε:

«Όταν έμαθα ότι υποτροπίασα, ζήτησα από τον δήμαρχο της Καβάλας, κύριο Θεόδωρο Μουριάδη, στα γενέθλιά μου όπως και αν είμαι να κάνουν ένα περίπτερο στην πλατεία, όπου θα γίνεται ενημέρωση, αλλά και θα παίρνουν δείγματα για δότες μυελού των οστών!!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη μου είπε έγινε!!!!

Λίγο πριν μπω είπα στην φίλη μου @kellou_x "Ρε Κέλλυ πάλι γενέθλια κλεισμένη θα κάνω"... μου λέει "κι εγώ σου λέω ότι θα χορεύουμε όλοι εμείς για σένα" !!!!

Μαζί με το @oramaelpidas και τον σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου νόμου Καβάλας, έκαναν αυτή την υπέροχη εκδήλωση που με έχει συγκινήσει όσο δεν φαντάζεστε!!! Μια εκδήλωση για τη ζωή που τόσο αγαπώ!!!

Την πρώτη φορά τον χόρεψα τον καρκίνο μου. Την δεύτερη πλέον θέλω όλοι να μάθετε πώς να γίνετε δότες μυελού των οστών!!! Πώς με μια ουσιαστικά αιμοδοσία μπορείτε να χαρίσετε ζωή!!!

Όχι δεν είναι χειρουργείο, είναι αιμοδοσία και ουσιαστικά μετάγγιση έτσι τα πήρα και εγώ τα κύτταρα!!! Ζω χάρη σε έναν άνθρωπο από Ελλάδα.

Η Ελλάδα έχει από τις πιο μικρές τράπεζες μυελού !!! Ελάτε να την μεγαλώσουμε!!! Η λευχαιμία είναι ο πιο συχνός παιδικός καρκίνος, από τα 10 παιδιά μόνο 3-4 θα βρουν δότη από συγγενή, τα υπόλοιπα παιδιά όπως και εμείς περιμένουμε έναν από εσάς να μας σώσει !!!!! Μπορούμε, όλοι μαζί μπορούμε !!!!! Κανονικά τα γενέθλια μου είναι αύριο 22/6».

Δείτε τις αναρτήσεις της.