Breaking News

Survivor: Αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου - Ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει κ@λοτούμπα και οι Μπλε χειροκροτούν ειρωνικά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Survivor της Πέμπτης ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, στο οποίο αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Νωρίτερα, διεξήχθη το τελευταίο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας, στο οποίο οι Κόκκινοι γνώρισαν μία ακόμη ήττα.
 

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα: o Σπύρος Μαρτίκας, η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Στέλλα Ανδρεάδου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στον Γιώργο Λιανό: «Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι σε αυτό το κοινό που με κρατά. Μακάρι να αποχωρήσω σήμερα. Αν πάντως για ένατη φορά δεν ακούσω το όνομά μου και παραμείνω στο παιχνίδι, ίσως να αρχίσω να μην προσβάλω άλλο τον κόσμο με την επιθυμία μου να αποχωρήσω και να του κάνω το χατίρι να με κρατά στο παιχνίδι. Οπότε, ίσως να αναθεωρήσω κι εγώ τις απόψεις μου.... Αν άντεξα 5,5 μήνες και το παιχνίδι τελειώνει σε 3,5 εβδομάδες... Αν ο κόσμος το θέλει, θα πιάσει τόπο αυτό το έπαθλο. Η μπλε ομάδα με μπερδεύει τελευταία με αυτά που λέει. Αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει, θα στηρίξω και θα σεβαστώ την άποψή του».

Μετά τις δηλώσεις του Σπύρου, η μπλε ομάδα ξέσπασε σε χειροκροτήματα, θεωρώντας ότι έκανε κ@λοτούμπα.


Τελικά, από το Survivor αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

«Είναι μέχρι να το συνειδητοποιήσω... έχω σοκαριστεί... Συνειδητοποιώ ότι το ταξίδι έχει τελειώσει. Είμαι ευγνώμων που το έζησα, πήρα φοβερά μαθήματα ζωής. Θέλω να κρατήσω μόνο τα καλά», είπε συγκινημένη η Στέλλα.