Breaking News

UEFA Nations League: Β. Ιρλανδία - Ελλάδα 0-1 (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης, ξεκίνησε το ταξίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο UEFA Nations League.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, με μια μεστή εμφάνιση, ποδόσφαιρο κατοχής απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία μέχρι περίπου το 70ό λεπτό του αγώνα και το γκολ του αρχηγού Τάσου Μπακασέτα στο 39ο, η Εθνική έφυγε με τη νίκη και το τρίποντο από το Γουίντσορ Παρκ του Μπέλφαστ, στην πρεμιέρα της στο 3ο UEFA Nations League.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα οι Βρετανοί άσκησαν κάποια πίεση στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ισοφάριση, ωστόσο η Εθνική αμύνθηκε σωστά, έπαιξε και με τον χρόνο και δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν ουσιαστικά τον Βλαχοδήμο. 

Β. Ιρλανδία: Πίκοκ Φαρέλ, Μπράντλεϊ (62΄ Μακγκίν), Έβανς, Μπάλαρντ, Λέιν (78΄ Χιουμ), Μακναίρ, Ντέιβις, Σέιβιλ (79΄ Σέα Τσαρλς), Λέιβερι (62΄ Λάφερτι), Μακκάν, Γουάιτ (71΄ Ντιον Τσαρλς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα (90+2΄ Μπάλντοκ), Μπουχαλάκης, Σιώπης (82΄ Τζαβέλας), Μπακασέτας (69΄ Κουρμπέλης), Μάνταλος, Γιακουμάκης (69΄ Χατζηγιοβάννης), Λημνιός (69΄ Παυλίδης).

* Στον αγώνα κόπηκαν 16.977 εισιτήρια.


Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου της League C, το Κόσοβο επικράτησε 2-0 της Κύπρου στη Λάρνακα και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ελλάδα.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου.