Breaking News

Τριαντάφυλλος: «Μουτσινά, αν θες κράξε με στην εκπομπή σου... Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Αννίτα Πάνια φιλοξένησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στον Νίκο Μουτσινά.

«Όταν μου λες θες να γίνεις παρουσιαστής, γιατί έχεις αντίληψη τηλεοπτική, τι θα ήθελες να κάνεις;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον τραγουδιστή να απαντά:

«Θα έκανα κάτι που να έχει θετική ενέργεια. Μέχρι και πρωινό θα έκανα. Θέλεις να κάνουμε μαζί ένα πρωινό να γίνει χαμός;... Πάμε να κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή να είμαστε απέναντι από τον Μουτσινά! Να τον "πετσοκόψουμε" για να βάλει μυαλό...».

«Δεν μπορώ να πετσοκόψω τον Νίκο γιατί τον αγαπώ», σχολίασε έκπληκτη η Αννίτα Πάνια, με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει:

«Γιατί τον αγαπάς; Αυτός σε αγαπάει; Πού το ξέρεις; Να, βλέπεις, αυτό το λάθος κάνεις... Και επειδή στο έχει πει, τι; Στο έχει αποδείξει με πράξεις; Ποια πράξη καλή σου έκανε o Νίκος Μουτσινάς που το απέδειξε; Ήρθε στην εκπομπή σου, στην οποία παρουσιάστρια είναι η Αννίτα Πάνια, την οποία θα τη δει ο κόσμος, από την οποία θα κάνει διαφήμιση στον εαυτό του και από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος. Να κάνει κάτι από πίσω. Εντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Κι αν θες κράξε με στην εκπομπή σου... Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια!».