Breaking News

Βασίλης Γκουρούσης: «Λεηλάτησαν τη ζωή μου, τα έχουν πάρει όλα - Με την Τέτα Καμπουρέλη δεν μένουμε μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος ήταν προσωρινά κρατούμενος για 14 μήνες στις φυλακές Τρικάλων - για το «ριφιφί» στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό - και αποφυλακίστηκε τον περασμένο μήνα... Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη.

«Έμεινα 14 μήνες στη φυλακή, αδίκως. Δεν ήξερα για ποιο λόγο βρέθηκα εκεί.... Πιστεύω ότι δεν θα γίνει δικαστήριο», είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Και τόνισε στη συνέχεια: «Το θέμα με την Τέτα είναι λιγάκι λεπτό... θα τα πούμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Δεν μένουμε μαζί, αλλά έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Έχουν γίνει πολλά, βγαίνουν και λένε ότι ήμουν με 25αρες, 30αρες... Της έχουν πει πολλά ψέματα της Τέτας... Νομίζω ότι ήθελαν να μας χωρίσουν.... Δεν πρόκειται να κάτσω να της πω τίποτα. Όταν εκείνη θελήσει να μάθει κάτι, να με βρει. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε, θα δούμε...».

«Είμαι πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Έκατσα 14 μήνες εκεί μέσα χωρίς να έχω πειράξει άνθρωπο. Με λεηλάτησαν στην κυριολεξία... Μου έφαγαν και πολλά λεφτά, εξαφανίστηκαν χρήματα από τους λογαριασμούς μου... Λεηλάτησαν τη ζωή μου... Δεν έχω χρήματα, μου τα έχουν πάρει όλα. Τα έχουν δεσμεύσει όλα. Ζω με ό,τι μου δίνουν η μάνα μου και ο πατέρας μου... Πούλησα 3 αυτοκίνητα για να πληρώσω τους δικηγόρους, το ένα το πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου...», πρόσθεσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.