Breaking News

Π. Δέρβος για Δάκη: «Η στεναχώρια του έβγαλε τον καρκίνο, με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να κάνει την ένεση...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια του Δάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο μήνες μετά από μάχη με τον καρκίνο, μίλησε στο «Open Weekend» ο Πάνος Δέρβος, στενός συνεργάτης και φίλος του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Ο Δάκης ήταν ο ίδιος και μπροστά και πίσω από τα φώτα. Ποτέ δεν προσποιήθηκε στη ζωή του. Ήταν πάντα αυτό που έδειχνε και γ' αυτό τον αγάπησε ο κόσμος, για την καλοσύνη, την ευγένεια και το ήθος του, το να μην προσβάλλει κανέναν και να μη φέρνει σε δύσκολη θέση ποτέ κανέναν», είπε ο Πάνος Δέρβος.

Και τόνισε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: «Ο "Γολγοθάς" του Δάκη ξεκίνησε όταν έσπασε το πόδι του. Στεναχωριόταν έντονα που έμεινε στο κρεβάτι και αναγκάστηκε να τον φροντίζουν... Ο Δάκης δεν ήθελε γενικά ούτε να τον ακουμπάς. Αυτή η στεναχώρια του έβγαλε τον καρκίνο και τον χτύπησε εκεί που είχε ευαισθησία, στα έντερά του».

«Μου έλεγε "Πάνο μου δεν με ενδιαφέρει, τα έχω ζήσει όλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή μου. Το μόνο που δε θέλω είναι να υποφέρω στο φινάλε". Γι' αυτό με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να κάνει την ένεση, που κάνουν για να "φύγεις". Του είπα "Δάκη μου, εγώ δεν κάνω τέτοια εγκλήματα"... Ήθελε να προλάβει το τέλος, αλλά δεν το πρόλαβε. Τον τελευταίο καιρό τον πέρασε πολύ δύσκολα...», αποκάλυψε ο Πάνος Δέρβος.